Το πανηγύρι του Συλλόγου στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα, Λυκίμι Σκλαβούνας.

 

Η όμορφη βραδιά, το φανταστικό τοπίο, η καλή οργάνωση και ο πολύς κόσμος συνετέλεσαν στην  επιτυχία του πανηγυριού που πραγματοποιήθηκε τη παραμονή εορτής Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2012, στο Λυκίμι Σκλαβούνας, Αγίων Αποστόλων. Η πλατεία γέμισε από κόσμο και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας με τον Γιώργη Κόκκορη στο μπουζούκι, τον Παναγιώτη Τσαβάλα στο βιολί, τον Καππάκο Σπύρο στο ακορντεόν, τον Καππάκο Ηλία στην κιθάρα και τραγούδι, τον Παπαγεωργίου Κώστα στο τραγούδι και την Σταυρούλα Παυλομανωλάκου στο τραγούδι, μας διασκέδασαν πολύ και το κέφι έφτασε στο μέγιστο.  Στην ορχήστρα συμμετείχε και ο μικρός Κώστας Αρώνης με το τουμπερλέκι. Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν τα τραγούδια με τον Γιώργη Γεωργουδή, που ευχαρίστησε όλους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων, ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στηρίζουν ακόμα και στους δύσκολους καιρούς να συνεχίσουμε το έργο μας. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πατήρ Παναγιώτης Αρώνης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Πετράκης Χρήστος που μας χάρισε με την ωραία του φωνή μερικά παραδοσιακά τραγούδια, και ο κ. Κουτσονικολής Χαράλαμπος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σταθάκης Παναγιώτης, Ηλίας Καλογερίνης, και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Αγίων Αποστόλων κ. Μπατσάκης Κώστας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Παναγιώτη και Παρασκευά Μάρκο για την παραχώρηση του χώρου, όπως κάθε χρόνο, για να εξυπηρετηθούν  τα αυτοκίνητα και ο κόσμος. Επίσης την πυροσβεστική υπηρεσία που πάντα βρίσκεται κοντά μας και μας προστατεύει από διάφορους κινδύνους και πυρκαγιές.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για τις προσφορές τους:

·         Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσοχωρίου που πάντα μας εξυπηρετεί με τραπεζοκαθίσματα όποτε τα χρειαζόμαστε.

·         Τάσο Μάρκο ένα κατσίκι

·         Παπούλη Άγγελο  (ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ).

·         Γεώργιο Αρώνη (Σκουντράκος) και Σγαρδέλη Δημήτρη τα Σαλατικά.

·         Τον Δαμιανό Μακρή για τις πατάτες.

·         Τους Ψήστες Γρηγόρη  Κοντραφούρη και Καλογερίνη Δημήτρη.

·         Όλη την ομάδα με την Γιώτα Καλογερίνη (Καφενείο Τα Συγγενάκια), τον Αργύρη Αρώνη, τον Μιχάλη Πλουμίδη, τον Μάριο Μεϊμέτη και όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση, ώστε η εκδήλωση να έχει επιτυχία.

Έτσι ευχήθηκαν όλοι και του χρόνου με υγεία.

Στο προαύλιο της Εκκλησίας
Η ομάδα
Στο προαύλιο της Εκκλησίας
ο χορος
ο Χορός
Η ορχήστρα
Ζεϊμπέκικο
Ο π. Παναγιώτης Αρώνης