Το Πάσχα στους Αγίους Αποστόλους Βοιών Λακωνίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρά τις δύσκολες συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο εορτασμός της Ανάστασης  του Θεανθρώπου, την Κυριακή του Πάσχα 2014, στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων.

Προσφέρθηκαν δωρεάν ψητά αρνί – κοτόπουλο στα κάρβουνα , σαλάτες, κρασί και τη διασκέδαση   με την ζωντανή ορχήστρα,  που κράτησε  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρευρέθη πλήθος κόσμου που γέμισε την πλατεία, καθώς επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος της ενορίας μας, π. Παναγιώτης Αρώνης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό για την σημασία της Σταυρώσεως και Αναστάσεως του κυρίου μας Ιησού Χριστού και επίσης Αξιωματούχοι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.
Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν  η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα , η Αντιδήμαρχος του Δήμου Μονεμβασίας κ. Παναγιώτα Αλειφέρη πρόεδρος του Νομικού προσώπου , ο Αντιδήμαρχος κ. Λάκης Καλογερίνης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταθάκης Παναγιώτης, ο πρόεδρος των Αγίων Αποστόλων κ. Κώστας Μπατσάκης , ο πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου κ. Παναγιώτης Μάρκος και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" Παναγιώτης Μαυρομάτης , Ματούλα Μπελεγρή και Άννα Νικολαΐδου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην προετοιμασία και ιδιαιτέρως τους ψήστες Δημήτρη Καλογερίνη και Δημήτρη Δρακάκη , τον Αργύρη και Σταύρο Αρώνη, την Γιώτα Καλογερίνη και  τον Μιχάλη Πλουμίδη, για την αμέριστη βοήθειά τους .

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά  για τις προσφορές τους:

Τον Γιάννη και Νίκο Ψαρράκη (Φούρνος στη Νεάπολη) που πρόσφεραν τα ψωμιά.

Το Σούπερ μάρκετ Παπούλης (Νεάπολη) που πρόσφερε υλικά κ.α. είδη.

Τον  Μακρή Παρασκευά που πρόσφερε  100 κιλά κρασί.

Τον Δήμο Μονεμβασίας που πρόσφερε δύο αρνιά.

Τον Δαμιανό Μακρή (Club LAVA) στους Αγίους Αποστόλους, που πρόσφερε δύο μπουκάλια whiskey.

Την εταιρεία Wind που πρόσφερε ένα ασύρματο τηλέφωνο

 Τελικά μείναμε όλοι ευχαριστημένοι και ελπίζουμε να βρεθούμε και πάλι και του χρόνου.