Ανακοινώσεις

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2018

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Αποστόλων, καλεί τα μέλη και όσους θέλουν να εγγραφούν στην ετήσια τακτική Γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 10:30 το πρωί στο Γραφείο του Συλλόγου στην πλατεία του Δημοτικού Σχολείου, για να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Τακτική Γενική Συνέλευση 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Αποστόλων, καλεί τα μέλη και όσους θέλουν να εγγραφούν στην ετήσια τακτική Γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 10:30 το πρωί στο Γραφείο του Συλλόγου στην πλατεία του Δημοτικού Σχολείου, για να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1.       Απολογισμός Δ.Σ

2.       Οικονομικός απολογισμός 2015-προϋπολογισμός 2016, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής.

3.       Προτάσεις μελών

4.       Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Αιμοδοσία την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αιμοδοσία την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 10:00 έως τις 12 :00 το πρωί, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αποστόλων Βοιών Λακωνίας.

Πανηγύρι στο Λυκίμι Σκλαβούνας

Η ομάδα
Ο χορός
Η ομάδα

Η όμορφη βραδιά, το φανταστικό τοπίο, η καλή οργάνωση και ο πολύς κόσμος συνετέλεσαν στην  επιτυχία του πανηγυριού που πραγματοποιήθηκε τη παραμονή εορτής Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, την Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη 2013, στο Λυκίμι Σκλαβούνας, Αγίων Αποστόλων. Η πλατεία γέμισε από κόσμο και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας με τον Μπάμπη Αρώνη στο μπουζούκι, τον Γιώργη Δρυμωνάκο στο βιολί, τον Σαλέα στην κιθάρα, και την Σταυρούλα Παυλομανωλάκου στο τραγούδι, μας διασκέδασαν πολύ.

Η Αιμοδοσία στους Αγίους Αποστόλους

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στους Αγίους Αποστόλους, την Κυριακή 17 Φλεβάρη 2013 από τις 10:00 έως 12:00 στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αποστόλων Βοιών Λακωνίας.

Η προσέλευση πενήντα και πλέον αιμοδοτών, η άψογη οργάνωση της ομάδας αιμοληψίας και η εθελοντική βοήθεια της Ιατρού Αλεβίζου Σταυρούλας, συνετέλεσαν στην επιτυχία της αιμοδοσίας.

Μετά το πέρας της αιμοδοσίας, ακολούθησε γεύμα, προσφορά του Συλλόγου, σε όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Αποστόλων

Οι αιμοδότες κατά την λήψη!!!
Το τραπέζι μετά την αιμοδοσία
Το τραπέζι μετά την αιμοδοσία2
Το αυτοκίνητο για την αιμοδοσία

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στους Αγίους Αποστόλους, την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη  2011 από τις 10:00 έως 12:00 στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αποστόλων Βοιών Λακωνίας.

Η προσέλευση σαράντα αιμοδοτών, η άψογη οργάνωση της ομάδας αιμοληψίας και η εθελοντική βοήθεια της Ιατρού Καλαβρυτινού Ευγενίας, συνετέλεσαν στην επιτυχία της αιμοδοσίας.

Μετά το πέρας της αιμοδοσίας, ακολούθησε  γεύμα στην πλατεία του χωριού, προσφορά του Συλλόγου, σε όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι στους Αγίους Αποστόλους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011,στη πλατεία του Χωριού μας. Η πλατεία γέμισε από κόσμο και η διασκέδαση με τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας «Παλίρροια», κράτησε μέχρι το πρωί.