ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΤΟ ΛΥΚΙΜΙ 23/9/2017

Η όμορφη βραδιά, το φανταστικό τοπίο, η καλή οργάνωση και ο πολύς κόσμος συνετέλεσαν στην  επιτυχία του πανηγυριού που πραγματοποιήθηκε τη παραμονή εορτής Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2017, στο Λυκίμι Σκλαβούνας, Αγίων Αποστόλων. Η πλατεία γέμισε από κόσμο και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας του Μπάμπη Αρώνη, μας διασκέδασαν πολύ και το κέφι έφτασε στο αποκορύφωμα. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων, ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στηρίζουν ακόμα και στους δύσκολους καιρούς να συνεχίσουμε το έργο μας. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πατήρ Κώστας Νικηφόρος, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καλογερίνης, ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Αγίων Αποστόλων κ. Μπατσάκης Κώστας και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Παναγιώτης Μάρκος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Παναγιώτη και Παρασκευά Μάρκο για την παραχώρηση του χώρου, όπως κάθε χρόνο, για να εξυπηρετηθούν  τα αυτοκίνητα και ο κόσμος. Επίσης την πυροσβεστική υπηρεσία που πάντα βρίσκεται κοντά μας και μας προστατεύει από διάφορους κινδύνους και πυρκαγιές.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για τις προσφορές τους:

·         Τάσο Μάρκο ένα κατσίκι

·         Σταύρο Σγαρδέλη ένα αρνί.

·         Παπούλη Άγγελο  (ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ).

·         Τον Τζούλια Παναγιώτη Ηλεκτρικά

·         Τσέγκα Γιαννούλα Μανάβικο Νεάπολη.

·         Αγγελάκο Άγγελο Wind Νεάπολη

·         Πλουμιτσάκο Αντώνη Υδρευτικά και Εργαλεία.

·         Τον Δαμιανό Μακρή για τις πατάτες.

·         Τους Ψήστες Λάμπη Μεϊμέτη και Παρασκευά Μπατσάκη.

·         Την Πόπη Δρακάκη, τον Γιάννη Αρώνη, τον Μιχάλη Πλουμίδη, τον Θανάση και Σπύρο Δρακάκη, την Βιβή Τσάκου και όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση, ώστε η εκδήλωση να έχει επιτυχία.

Έτσι αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι, κλείνοντας τις φετινές εκδηλώσεις και  ευχηθήκαμε όλοι και του χρόνου με υγεία.