Το πανηγύρι στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα, Λυκίμι Σκλαβούνας.

Η όμορφη βραδιά, το φανταστικό τοπίο, η καλή οργάνωση και ο πολύς κόσμος συνετέλεσαν στην  επιτυχία του πανηγυριού που πραγματοποιήθηκε τη παραμονή εορτής Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, την Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2014, στο Λυκίμι Σκλαβούνας, Αγίων Αποστόλων. Η πλατεία γέμισε από κόσμο και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων, ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στηρίζουν ακόμα και στους δύσκολους καιρούς να συνεχίσουμε το έργο μας. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πατήρ Παναγιώτης Αρώνης,ο Πατήρ Χρήστος Γεωργακάκος, ο Πατήρ Γεώργιος Παπαδάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καλογερίνης, ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Αγίων Αποστόλων κ. Μπατσάκης Κώστας και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Αγίου Γεωργίου κ. Μάρκος Παναγιώτης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Παναγιώτη και Παρασκευά Μάρκο για την παραχώρηση του χώρου, όπως κάθε χρόνο, για να εξυπηρετηθούν  τα αυτοκίνητα και ο κόσμος. Επίσης την πυροσβεστική υπηρεσία που πάντα βρίσκεται κοντά μας και μας προστατεύει από διάφορους κινδύνους και πυρκαγιές.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για τις προσφορές τους:

·                Τον Τάσο Μάρκο ένα κατσίκι.

·                Τον Γεώργιο Μάρκο ένα κατσίκι.

·                Τη Χαλάκου Παναγιώτα ένα κατσίκι.

·                Τον Παπούλη Άγγελο  (ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ).

·                Τον Νίκο Αρώνη του Παναγιώτη τα σαλατικά.

·                Τον Δαμιανό Μακρή 3 μπουκάλια whiskey στο ΛΑΒΑ club .

·                Την Δέσποινα Κωνσταντινάκου πήλινα διακοσμητικά.

·                Τους Ψήστες Καλογερίνη Δημήτρη και Σταύρο Καλογερίνη.

·                Όλη την ομάδα με την Γιώτα Καλογερίνη (Καφενείο Τα Συγγενάκια), τον Σταύρο, Αργύρη Αρώνη, τον Μιχάλη Πλουμίδη, την Ελένη Ψαρράκη, την Μαρία Λαμπράκη και όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση, ώστε η εκδήλωση να έχει επιτυχία.

Έτσι ευχήθηκαν όλοι και του χρόνου με υγεία.