Πανηγύρι στο Λυκίμι Σκλαβούνας

Η όμορφη βραδιά, το φανταστικό τοπίο, η καλή οργάνωση και ο πολύς κόσμος συνετέλεσαν στην  επιτυχία του πανηγυριού που πραγματοποιήθηκε τη παραμονή εορτής Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, την Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη 2013, στο Λυκίμι Σκλαβούνας, Αγίων Αποστόλων. Η πλατεία γέμισε από κόσμο και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας με τον Μπάμπη Αρώνη στο μπουζούκι, τον Γιώργη Δρυμωνάκο στο βιολί, τον Σαλέα στην κιθάρα, και την Σταυρούλα Παυλομανωλάκου στο τραγούδι, μας διασκέδασαν πολύ. Στην ορχήστρα συμμετείχε και ο μικρός Κώστας Αρώνης με το τουμπερλέκι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων, ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στηρίζουν ακόμα και στους δύσκολους καιρούς να συνεχίσουμε το έργο μας. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πατήρ Παναγιώτης Αρώνης, η βουλευτής Ν.Δ. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καλογερίνης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Μέντης Γεώργιος, Πετράκης Χρήστος, ο κ. Παπαδάκης Γεώργιος, ο κ. Δαμιανός Δουμάνης και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Αγίων Αποστόλων κ. Μπατσάκης Κώστας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Παναγιώτη και Παρασκευά Μάρκο για την παραχώρηση του χώρου, όπως κάθε χρόνο, για να εξυπηρετηθούν  τα αυτοκίνητα και ο κόσμος. Επίσης την πυροσβεστική υπηρεσία που πάντα βρίσκεται κοντά μας και μας προστατεύει από διάφορους κινδύνους και πυρκαγιές.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για τις προσφορές τους:

  • Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσοχωρίου που πάντα μας εξυπηρετεί με τραπεζοκαθίσματα όποτε τα χρειαζόμαστε.
  • Τάσο Μάρκο ένα κατσίκι.
  • Παπούλη Άγγελο  (ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ).
  • Παναγιώτη Αρώνη (Ποτούλας) τα Σαλατικά.
  • Τον Δαμιανό Μακρή 2 μπουκάλια whiskey στο ΛΑΒΑ club .
  • Τον Τζούλια Παναγιώτη (Ηλεκτρικά) 1 multi mixer.
  • Τον Λαμπρίδη Μιχάλη 2 κουνέλια.
  • Τον Ψήστη Καλογερίνη Δημήτρη.
  • Όλη την ομάδα με την Γιώτα Καλογερίνη (Καφενείο Τα Συγγενάκια), τον Σταύρο, Κώστα, Αργύρη Αρώνη, τον Μιχάλη Πλουμίδη, τον Σωτήρη Τσέγκα και όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση, ώστε η εκδήλωση να έχει επιτυχία.

Έτσι ευχήθηκαν όλοι και του χρόνου με υγεία.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκλαβουνιωτών περατώθηκε η αποκατάστασης της στέγης του Ιερού Ναού της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας  στο Λυκίμι Σκλαβούνας.

 

Η ομάδα
Ο χορός
Η ομάδα