Το Πάσχα στους Αγίους Αποστόλους

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρά τις δύσκολες συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο εορτασμός της Ανάστασης  του Θεανθρώπου, την Κυριακή του Πάσχα 2013, στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων. Ένα έθιμο που έχει ξεκινήσει 25 χρόνια και με τη στήριξη όλων, το συνεχίζουμε.

Προσφέρθηκαν δωρεάν ψητά, αρνί – χοιρινό στα κάρβουνα , σαλάτες, κρασί και τη διασκέδαση   με την ορχήστρα, τον Σαλέα Σταύρο στο μπουζούκι, τον Γιώργη Δρυμονάκο στο βιολί, τον Χρόνη στο τραγούδι, τον Νίκο Σαλέα στην κιθάρα, στο τραγούδι η Μαρία, που έπαιξαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .

Παρευρέθη πλήθος κόσμου που γέμισε την πλατεία, καθώς επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο παρεφημέριος της ενορίας μας, π. Παναγιώτης Αρώνης, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλογερίνης, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Κώστας Μπατσάκης, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σταθάκης και πολλοί άλλοι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην προετοιμασία και ιδιαιτέρως τους ψήστες Δημήτρη Καλογερίνη και Παρασκευά Κωνσταντινάκο, τον Γιάννη και Ηλία Μαυρομμάτη, τον Αργύρη, Κώστα, Γιώργο Αρώνη, την Γιώτα Καλογερίνη, τον Νίκο Μέντη του Θεωδ. και  τον Μιχάλη Πλουμίδη, για την αμέριστη βοήθειά τους .

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά  για τις προσφορές τους:

Τον Παρασκευά Μακρή που πρόσφερε, όπως κάθε χρόνο, τα κρασιά.

Τον Αρώνη Γεώργιο (Σκουντράκο) για τα Σαλατικά.

Το Club LAVA στον δρόμο Αγίων Αποστόλων – Αγίου Γεωργίου, του Δαμιανού Μακρή που πρόσφερε 2 μπουκάλια whiskey.

Τo Σούπερ Μάρκετ Άγγελου Παπούλη.

100€ Ανώνυμος κάτοικος Αγίων Αποστόλων

100€ Δρακάκης Νίκος

50€ Ανώνυμος κάτοικος Αγίων Αποστόλων.

50€. Μάρκος Παρασκευάς.

30€  σε βενζίνη,  Δρακάκης Γεώργιος (πρατήριο Avin)

20€ Κοντραφούρης Γεώργιος του Εμμ.

20€ Μαυρομμάτης Παναγιώτης.

10€ Ανώνυμος κάτοικος Αγίων Αποστόλων.

  Τελικά μείναμε όλοι ευχαριστημένοι και ελπίζουμε να βρεθούμε και πάλι και του χρόνου.

Ο κόσμος στη πλατεία
Ο κόσμος στη πλατεία