Κοπή πίτας 2013 του Συλλόγου

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδινή εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου την Κυριακή  6 Ιανουαρίου 2013, στο εστιατόριο του Μάρκου στα Βιγκλάφια.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων, ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στηρίζουν ακόμα και στους δύσκολους καιρούς να συνεχίσουμε το έργο μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για τις προσφορές τους: Τον Πάτερ Παναγιώτη Αρώνη 50€, τον κ. Γρεβενίτη Παναγιώτη 100€, τον Γιώργο Μιχαλέτο 50€, τον Άγγελο Παπούλη προσφορά τα αναψυκτικά 95€, και τον Γιώργο Δρακάκη πρατήριο καυσίμων AVIN, προσφορά σε βενζίνη 30€.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,ο βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ κ. Δαβάκης Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καλογερίνης, ο Δημοτικός  σύμβουλος  κ. Σταθάκης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Τ.Δ Αγίων Αποστόλων κ. Μπατσάκης Κων/νος, πλήθος κόσμου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι κ.κ. Ανδρέας Γεωργουδής και Παναγιώτης Αρώνης. Μετά  ανταλλάξαμε τις ευχές για υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη, σε όλους.

Οι εκλεκτοί μεζέδες και η ωραία ορχήστρα με τη φωνή της Γιώτας, τον Μπάμπη Αρώνη στο μπουζούκι, τον Τσαβαλά Παναγιώτη   στο βιολί, τον Ανδριανάκη Γιώργο  στο κλαρίνο, τον Σαλέα στην κιθάρα και τον μικρό Αρώνη Κώστα στα κρουστά, διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Σύλλογος κατάφερε να κρατήσει χαμηλά τις τιμές και να μην επηρεαστεί η καθιερωμένη εδώ και δεκαετίες εκδήλωση από την οικονομική κρίση που πλήττει τη Χώρα μας. Έτσι δώσαμε ραντεβού ξανά και του χρόνου.