Το πανηγύρι στο Λυκίμι Σκλαβούνας Αγίων Αποστόλων την Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2011.

 

Η όμορφη βραδιά, το φανταστικό τοπίο, η καλή οργάνωση και ο πολύς κόσμος συνετέλεσαν στην  επιτυχία του πανηγυριού που πραγματοποιήθηκε τη παραμονή εορτής Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, την Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2011, στο Λυκίμι Σκλαβούνας, Αγίων Αποστόλων. Η πλατεία γέμισε από κόσμο και η διασκέδαση με τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας του Λάμπη Αρώνη, με τον Τάσο Μηνόγιαννη στο βιολί και την Γιώτα στο τραγούδι,  κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων, ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στηρίζουν ακόμα και στους δύσκολους καιρούς να συνεχίσουμε το έργο μας. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πατήρ Παναγιώτης Αρώνης, ο βουλευτής ΝΔ Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Πετράκης Χρήστος που μας χάρισε με την ωραία του φωνή μερικά παραδοσιακά τραγούδια, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σταθάκης Παναγιώτης, Ηλίας Καλογερίνης, Γιώργος Παπαδάκης και ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Αγίων Αποστόλων κ. Μπατσάκης Κώστας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Παναγιώτη και Παρασκευά Μάρκο για την παραχώρηση του χώρου, όπως κάθε χρόνο, για να εξυπηρετηθούν  τα αυτοκίνητα και ο κόσμος. Επίσης την πυροσβεστική υπηρεσία που πάντα βρίσκεται κοντά μας και μας προστατεύει από διάφορους κινδύνους και πυρκαγιές.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για τις προσφορές τους:

  • Τάσο Μάρκο ένα κατσίκι
  • Παπούλη Άγγελο  (ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ) 1 ψησταριά και μια θερμάστρα.
  • Μάρκο Γεώργιο  μια γίδα σε κρέας.
  • Γεώργιο Αρώνη (Σκουντράκος) Σαλατικά
  • Τους Ψήστες Βαγγέλη Παπούλη και Καλογερίνη Δημήτρη.
  • Όλη την ομάδα με την Γιώτα Καλογερίνη (Καφενείο Τα Συγγενάκια), τον Αργύρη και Κώστα Αρώνη, τον Μιχάλη Πλουμίδη, τον Ηλία και Γιάννη Μαυρομμάτη και όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση, ώστε η εκδήλωση να έχει επιτυχία

 

Πλατεία Λυκίμι 2